X
Scholingsaanbod

Al enkele jaren worden vanuit de Netwerken Palliatieve Zorg regio Oss-Uden-Veghel en regio 's-Hertogenbosch - Bommelerwaard scholingen aangeboden op het gebied van palliatieve zorg. In 2013 zijn de scholingen palliatieve zorg voor het eerst aangeboden middels Blended-learning. Dit wil zeggen een combinatie van leren in een elektronische leeromgeving en contact-onderwijs. Door de positieve ervaringen blijft deze methode ook in de toekomst aangeboden.

Regionaal worden drie verschillende scholingen aangeboden:

Naast de regionale scholingen is het ook mogelijk incompany scholingen aan te vragen. De inhoud van de cursus en de data worden dan met de organisatie afgestemd. Zo is het ook nog steeds mogelijk een scholing aan te vragen voor aandachtsvelder palliatieve zorg. Zij krijgen naast de basisscholing verdieping in het werken met meetinstrumenten en communicatie- en consultatievaardigheden in de rol als aandachtsvelder. Klik hier voor meer informatie.

Voor bijzondere doelgroepen zoals mensen met een verstandelijke beperking of psychiatrisch ziektebeeld komt ook een scholingsaanbod. Neem voor meer informatie hierover contact op met het Netwerk.

Hieronder treft u een link aan naar een korte introductiefilm van het project palliatieve zorg door verzorgenden waarin bovengenoemde scholing een belangrijk onderdeel is.

 

promotiefilm palliatieve zorg door verzorgenden

 

Ook voor het komend jaar is het weer mogelijk deel te nemen aan deze scholingen. Bij voldoende belangstelling zullen er één of meerdere scholingsgroepen gestart worden. Het is ook mogelijk een incompanytraining te organiseren. Neem voor meer informatie hierover contact op met het Netwerk, info@netwerkpalliatievezorg.info.

Neem contact op

T: 06 - 45 48 77 35
E: info@netwerkpalliatievezorg.info

 

Centrum voor Levensvragen

T: 06 - 22 72 71 10

Ons adres

Postbus 3274
5203 DG 's-Hertogenbosch

Consultatie Palliatieve Zorg

regio DBBW: 06 23 48 53 68

buiten kantooruren 0900 297 16 16

regio OUV 0413-40 22 29

buiten kantooruren 0413-404040 

(via receptie Bernhoven)