X
Casuïstiekbespreking

Het Netwerk organiseert in nauwe samenwerking met het consultatieteam palliatieve zorg minimaal twee keer per jaar een openbare thema/casuïstiekbespreking. Hierbij komen actuele onderwerpen aan bod welke in de palliatieve zorg spelen.

De openbare thema/casuïstiekbesprekingen worden georganiseerd voor verschillende doelgroepen, zoals medisch specialisten, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundigen, verzorgenden, geestelijk verzorgers en andere belangstellende werkzaam binnen de palliatieve zorg. Naar aanleiding van actualiteiten en reacties uit voorgaande casuïstiekbesprekingen zal een thema gekozen worden. 

Aan het bijwonen van deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Hoe omgegaan wordt met de tijd die medewerkers besteden aan het bijwonen van de bijeenkomst is een afspraak die binnen de organisaties gemaakt dient te worden.

Planning openbare casuïstiekbesprekingen

Najaar 2019: De aanmelding was al gesloten maar we hebben 20 extra plaatsen toegezegd gekregen; dus...: Interesse? Schrijf snel in want vol is nu ook echt vol...!


Op donderdag 14 november 2019 staat de volgende themabijeenkomst van het Netwerk Palliatieve Zorg regio 's-Hertogenbosch-Bommelerwaard gepland. Dit keer een andere invulling op een andere locatie ! 

Dit najaar wordt samen met de DELA een informatiebijeenkomst georganiseerd specifiek voor medewerkers van de bij het Netwerk aangesloten organisaties die direct na overlijden bij een overledene zijn tot aan het bezoek van de arts en de uitvaartondernemer. 

Thema deze avond: De laatste zorg

In de presentatie gaat de DELA ondermeer in op de volgende vragen:  
Hoe kunt  u het beste omgaan met het lichaam? Wat gebeurt er nadat een uitvaartonderneming is geweest? Nabestaanden ervaren vaak veel onrust en hebben vragen over de keuzes die ze moeten maken en wat er met hun dierbare gebeurt.
Een goede afstemming tussen u en een uitvaartondernemer komt een familie ten goede en daarmee ook de opbaring en uiteindelijk het rouwproces. De avond vindt plaats in het Crematorium Maaslanden te Nieuwkuijk en start om 19.00 uur. Aanmelden kan via het  aanmeldformulier onderaan deze pagina. 

 

Terugblik eerdere themabijeenkomsten:  

2019

Op donderdag 11 april 2019 vond de openbare casuïstiekbespreking van het Netwerk Palliatieve Zorg regio 's-Hertogenbosch-Bommelerwaard plaats. Thema van de avond was: Kanker en de palliatieve fase.

Voor een terugblik op deze avond klik hier

 

Terugblik eerdere casuïstiekbesprekingen

 

 


 

 

Neem contact op

T: 06 - 45 48 77 35
E: info@netwerkpalliatievezorg.info

 

Centrum voor Levensvragen

T: 06 - 22 72 71 10

Ons adres

Postbus 3274
5203 DG 's-Hertogenbosch

Consultatie Palliatieve Zorg

regio DBBW: 06 23 48 53 68

buiten kantooruren 0900 297 16 16

regio OUV 0413-40 22 29

buiten kantooruren 0413-404040 

(via receptie Bernhoven)