PalliArts

PalliArts is een App die regionale en landelijke informatie over palliatieve zorg biedt, overal en op elk moment, en is ondersteunend voor (huis)artsen en zorgverleners bij het verlenen van goede palliatieve zorg, afgestemd op de wensen van de patiënt en diens naasten.

PalliArts is een initiatief van het Netwerk Palliatieve Zorg Zuidoost Brabant en is in samenwerking met het IKNL en VGZ ontwikkeld. De App is landelijk inmiddels meer dan 30.000 keer gedownload sinds de lancering in maart 2016.

In de App staan handige tools zoals: omrekentabellen, checklists en samenvattingskaarten van richtlijnen. Ook is het mogelijk om vanuit de App folders te mailen naar de patiënt.


PalliArts is eigendom van het IKNL. Fibula ondersteunt dit initiatief.

 

TIP
Hieronder volgt stap voor stap uitleg, per onderdeel binnen de App. Mocht u iets niet kunnen vinden dan is er in het hoofdvenster, rechts bovenin, het vergrootglas. Door daarop te klikken ontstaat er een zoekbalk. Typ in wat u zoekt en er volgt een opsomming van alles wat beschikbaar is binnen de App passend bij uw zoekvraag.