Vacature palliatief verpleegkundige in de wijk...

Wil jij graag naast je werk als wijkverpleegkundige werken als palliatief verpleegkundige in de thuiszorg of wil je daartoe opgeleid worden, ben je flexibel en snel inzetbaar, laat dan van je horen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste palliatief verpleegkundige in de wijk niveau 5.

Je hebt een coördinerende rol in de palliatieve zorg, stelt het palliatief beleid op samen met de huisarts, start en monitort het palliatief beleid. Je houdt vakkennis bij en deelt deze met je collega's, o.a. via klinische lessen.
Daarnaast werk je als wijkverpleegkundige waarbij je samen met de cliënt en zijn of haar netwerk naar de beste oplossingen zoekt om de cliënt zolang mogelijk (zorg)onafhankelijk thuis te laten wonen. Hierbij ligt de focus op het versterken van de zelfredzaamheid van de cliënt, ontzorgen en kwaliteit van leven.
Je neemt initiatief in de uitvoering van het zorgproces. Tevens werk je samen met samenwerkingspartners in de wijk waar je werkt. Je verricht verzorgende en verpleegtechnische handelingen, bij mensen thuis. Je voert je werk uit aan de hand van het zorgleefplan dat samen met de cliënt opgesteld is.

 

Interzorg werkt met zelfsturende teams waarbij een goede samenwerking van essentieel belang is. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg voor onze cliënten en tevens voor de behaalde teamresultaten. We kijken naar ieders kwaliteiten en zetten deze graag in. Je krijgt een taakinvulling waarbij je zelf veel initiatief kunt nemen. Je werkt binnen een zelfsturend team wat volop in ontwikkeling is. Je hebt de ruimte om de opleiding tot wondverpleegkundige te volgen.

Ben jij een gediplomeerd wijkverpleegkundige niveau 5 (of heb je de post-hbo opleiding voor wijkverpleegkundige succesvol afgerond?) en ben je gediplomeerd palliatief verpleegkundige (of heb je de ambitie palliatief verpleegkundige te worden)? Ben je in het bezit van een auto en beschik jij over de volgende competenties? Dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn!
- Klantgerichtheid en enthousiasme
- Betrokkenheid en verantwoordelijkheid
- Vooruitstrevendheid en ondernemend
- Flexibiliteit en collegialiteit
- Goede communicatieve vaardigheden


Wat bieden wij jou?
- Een contract voor bepaalde tijd van 24 tot 36 uur per week, waarvan 12-18 uur voor palliatieve zorg, met uitzicht op een vaste baan.
- Eventueel de opleiding tot palliatief verpleegkundige
- Een prettige werksfeer, waarbij we werken met korte lijnen en een open manier van communiceren. Laten we met elkaar doen wat nodig is.

 

Krijg jij energie bij het lezen van deze vacature en wil je liever nog vandaag dan morgen hiermee aan de slag, stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV, onder vermelding van Palliatief VP OUV naar:

Interzorg
Personeel & Organisatie
Postbus 539
5340 AM Oss
t.a.v. Henriëtte Kidess
email: po@interzorgthuiszorg.nl