Lancering App PalliArts

Op 8 maart 2016 vond de officiële lancering van de app PalliArts plaats. De app die (huis)artsen en anderen ondersteunt bij het verlenen goede palliatieve zorg, overal op ieder moment, afgestemd op de wensen van de patiënt en diens naasten. De app biedt landelijke en regionale informatie over palliatieve zorg.

Zorgaanbod Netwerken Palliatieve Zorg

Via de app is informatie over het zorgaanbod in de regio beschikbaar. Fibula ondersteunt de participerende Netwerken Palliatieve Zorg, waaronder de netwerken regio Oss-Uden-Veghel en 's-Hertogenbosch-Bommelerwaard, voor de regionale informatie over ondermeer de regionale consultatieteams.

 

Informatie over richtlijnen palliatieve zorg en consultatieteams

IKNL verzorgt de landelijke informatie. Dit omvat de samenvatting van de richtlijnen palliatieve zorg zoals deze op www.pallialine.nl staan. Dit geldt ook voor de informatie over regionale consultatieteams voor vragen over complexe zorgsituaties. Deze consultatieteams zijn rechtstreeks te bellen vanuit PalliArts. In de app staan handige tools zoals omrekentabellen, diverse checklists en  samenvattingskaarten van richtlijnen,  Ook is het mogelijk om vanuit de app patiëntenfolders te mailen naar de patiënt.

 

Downloaden
Download PalliArts in de App Store of Google Playstore. De app is gratis.