Hospice de Goudsbloem

Hospice De Goudsbloem is gevestigd in De Watersteeg te Veghel. Een team bestaande uit professionals (24 uur) en vrijwilligers bieden in nauwe samenwerking met familie, de zorg en ondersteuning aan mensen met een korte levensverwachting.

Soms wordt de zorg thuis even te zwaar. De Goudsbloem biedt een waardig (tijdelijk) alternatief voor de thuissituatie.

Terug naar huis, na een tijdelijk verblijf op de hospice, is ook mogelijk. Wij zorgen voor een juiste thuiszorg indicatie voor terminale zorg.

 

De afdeling bevindt zich op de tweede etage en bestaat uit zeven gastenkamers, een gezamenlijke huiskamer, een ruim balkon en een familiekamer. De familiekamer biedt naast een ontmoetingsruimte ook faciliteiten aan familie om te verblijven en/of overnachten.

 

Gasten van de Hospice de Goudsbloem kunnen gebruik maken van faciliteiten van De Watersteeg zoals het Grand café, het restaurant, het kapelletje, de winkel, de kapsalon, de ergotherapie voor aanpassingen aan de rolstoel, maatschappelijk werk, de diëtiste etc.. Een specialist ouderengeneeskunde is verbonden aan het hospice.

 

Mocht u voor uzelf of voor iemand die u dierbaar is meer willen weten over Hospice de Goudsbloem, of over het vrijwilligerswerk : neem dan contact op. Wij laten u graag de hospice zien en ondersteunen u bij het verkrijgen van de juiste indicatie.

 

BrabantZorg

Hospice De Goudsbloem

Reigerdonk 37

5467 AN Veghel

 

Tel:   0413 - 388465  of  088 - 9985555

Mail: Goudsbloem.veghel@brabantzorg.eu